8 secrete alimentare de la Novak Djokovic

Ceea ce este nevoie pentru a deveni No. 1 jucător din lume?

O mulțime de practică. Nervi de oțel. Și dacă ești Novak Djokovic, dieta stricta fara gluten ca el spune ca a jucat un rol important în a ajuta-l ajunge la numărul unu clasament. în vârstă de 29 de ani, super-atlet este pe cale de a fi potential primul om din 1969 pentru a ajunge la un Grand Slam, datorită recentei sale victoria Open-ul francez. Aici, într-o exclusiv mânca asta, nu asta! adaptarea cărții sale servesc pentru a câștiga, el dezvăluie ceea ce mănâncă în timpul turneului.

Cei mai mulți dintre noi au ritualuri de dimineață, dar a mea este, probabil, mai dur decât majoritatea.

https://tennis-shop.bg/wilson/pro-staff/item/771-0-wilson-pro-staff-95-s

Primul lucru pe care îl fac din pat pentru a bea un pahar mare de apă la temperatura camerei. Doar plecat opt ore fără să bea nimic, iar corpul meu are nevoie de hidratare pentru a începe operațiunile la vârf. Apa este o parte importanta a procesului de reparare a corpului. Dar am evita apă cu gheață pentru un motiv oarecare. Când bea apă cu gheață, organismul are nevoie pentru a trimite un sange suplimentar la sistemul digestiv, pentru a încălzi apa până la 98.6 grade. Există unele beneficii pentru acest proces de căldură apa rece arde cateva calorii in plus. Dar, de asemenea, incetineste digestia si deviaza sange departe de unde l-am în mușchii mei doresc.

Al doilea lucru pe care te pot surprinde cu adevărat: am mânca două linguri de miere. În fiecare zi. Sunt încercarea de a obține miere Manuka, care vine din Noua Zeelandă. Este o miere întunecată făcută de albine, care se hrănesc cu manuka copac (sau arbore de ceai) de, și este dovedit a avea un efect antibacterian chiar mai mare decât mierea obișnuită.

Știu ce te gândești: Mierea este de zahăr. Ei bine, da, este. Dar corpul tau are nevoie de zahăr. În special, el trebuie fructoza, zahărul găsit în fructe, legume, în special de cupru. Ceea ce este necesar este procesat lucruri zaharozei în ciocolată, suc, sau cele mai multe bauturi energizante, care vă oferă instant împușcat de zahăr în organism, în cazul în care te simți ca, „Wow!“

Nu-mi place „wow“. „Wow“ nu este bun. Dacă aveți „wow“ acum, aceasta înseamnă că o jumătate de oră mai târziu, vei avea un „vai“.

După unele întindere și unele calistenice ușoare, sunt gata pentru micul dejun. Cele mai multe zile am ceea ce eu numesc Bowl de putere, dimensiunea normală castron am umple cu un amestec de:

cereale sau fulgi de ovaz fără gluten

O mână de amestec nuci, migdale, nuci, alune

Unele semințe de floarea soarelui sau dovleac

Fructele țării, sau tăiate în castron, ca o banana si tot felul de fructe

O mică lingură de ulei de nucă de cocos (îmi place să electroliți și minerale)

lapte de orez, lapte de migdale sau de apă de nucă de cocos

O cana de aceste componente este de obicei suficient pentru mine. Dacă cred că voi avea nevoie de ceva mai mult-am rareori, apoi așteptați timp de aproximativ douăzeci de minute și are mai puțin pâine prăjită gluten, ton și unele avocado. Îmi place avocado; aceasta este una dintre preferatele mele.

Pentru mine, un prânz tipic este paste fără gluten cu legume. Pasta se face din quinoa sau hrisca. În ceea ce privește legumele, alegerea este imens. Rucola, ardei copti, rosii proaspete, uneori, castraveti, broccoli foarte mult conopida, fasole verde, morcovi. Combin de legume cu paste și ulei de măsline și puțină sare. (Trebuie spus că, în timpul jocurilor când știu că va trebui să practice unele masa de prânz și joc trei, am o proteină tare cu masa de prânz mea ca bază pentru joc. Dar, in general, paste este totul ceea ce am nevoie.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *