Cumpărarea și vânzarea

1. nepăsare.
La alegerea unui apartament in cladire noua, nu uitați să verificați constructor. Una dintre sursele cele mai fiabile de foști clienți informații-. Nu fi leneș pentru a merge la obiectele deja construite, dacă este cazul, și întrebați locuitorii despre calitatea apartamentelor și a serviciilor. Acordați o atenție deosebită cât de mulți ani pe piață, compania, în care a investit timp și dacă aceste proiecte, dacă are dreptul de proprietate (documente privind închirierea) a terenurilor și permisiunea de a construi case de locuit au fost finalizate acolo. Poti sa te uiti la site-urile cu informații utile, cum ar fi portalul juridic „Real Estate și Drept

2. multǎ.

Cumpărarea și vânzarea de apartamente cu mâinile nu este întotdeauna mai ieftin. Agent diferă de vânzător, nu numai cunoașterea legii și nuanțele juridice ale tranzacției, dar, de asemenea, capacitatea de a negocia profesional. Acest lucru înseamnă că tranzacția va fi mai rapid, cu mai puțin timp, pierderi morale și, uneori, financiare. În plus, agent imobiliar profesionist este baza de avocați care pot garanta pentru curățenia apartamentului legal.

3. neglijență financiară.

În cazul în care tranzacția trebuie să se ocupe de o sumă mare de bani, astfel încât „încredere, dar va verifica.“ Acordul preliminar trebuie să fie prescrise în mod clar regulile pentru transferul de bani prin intermediul celulei bancare: verificați data și ora accesării. Din cauza suprapunerii și vânzătorul poate rămâne fără un apartament, și fără bani.

  • идеалхоумс

Organizați un cec de bani cu Teller profesionale folosind echipamente speciale. Dacă sunteți un cumpărător, sigure face un avans de bani și de stabilire în celulă, inclusiv prin intermediul serviciilor de colectare.

4. timp rău de a cumpăra.

Nu vă grăbiți să ia o decizie finală cu privire la cumpararea unui apartament, mai ales în cazul în care căutarea de opțiuni adecvate ați ales vara. Aflați dacă există orice școală din apropiere sau altă instituție de învățământ. În toamnă, când vacanța de vin înapoi cu tineretul, poate fi zgomotos, nu numai în imediata apropiere, dar, de asemenea, nesigure. Încercați să aflați cine vecini viitoare. Până la sfârșitul sezonului de vacanță, de obicei, crește și debitul avtomashin- rețineți modul în care motorul se află linia de apropiere și estima momentul în care va petrece, probabil, în blocaje de trafic.

5. Alegerea unui loc mai degrabă decât acasă.

Prezența frumoasa vedere de la fereastra este adesea folosit ca un factor suplimentar pentru a atrage clienții. Resist descrierile emoționale în broșurile: este posibil ca, în loc de copaci sau peluze câțiva ani va fi o clădire de 30 de etaje sau autostradă. Întrebați constructor sau vânzătorul pentru a vă familiariza cu planul de dezvoltare a teritoriului. Consultați informațiile de la consiliul raional.

6 abordare superficială.

La alegerea unui apartament pe piața secundară, să acorde o atenție la vârsta clădirii și starea acesteia. Nu te purtat de caracteristicile externe ale apartamentelor spațiale sub tapet frumos pot ascunde fisuri, tehnica sanitara nu va înlocui țevile putrezite și infectate cu pereți din beton ciuperca „cura“ este aproape imposibil. Invitați independent otsenschika- chiar și cu privire la modul de a tencuite pereti el poate determina dacă reparațiile au fost făcute grabă pentru a ascunde defectele.

autoritățile publice 7. subestimează.

Verificați validitatea tuturor modificărilor la apartament selectat, precum și a afla dacă planul convenit de acestea. În cazul în care reabilitarea are loc, și nu sa deranjat să verifice acest lucru, autoritățile poate solicita să aducă un apartament la starea sa.

8. LEGAL neinformat.

Nu toți cei care ar apela ele însele un agent imobiliar sau notar public, realitatea este. Verificați cu agentul dumneavoastră prezența contractului de agenție, durata acesteia, cu condiția ca motivele rezilierii. Cereți permisiunea de a fotocopia contractului de agenție și arătați-o la un avocat, pentru care toate detaliile vor fi evidente. Atunci când cumpără pe piața secundară, analiza modul în care de multe ori un apartament vândut, și, eventual, a se vedea motivul pentru care acest fenomen.

9. Incapacitate afacere.

Dacă ați cumpărat un apartament printr-un agent, ține cont de faptul că majoritatea propunerilor deja conținute în versiunile electronice ale bazelor de date imobiliare. În speranța de a cumpăra un apartament cât mai aproape de proprietar, să acorde mai multă atenție acestui aspect. Atunci când cumpără cu ea, ține cont de faptul că a pus în vânzare apartamente în cele mai multe cazuri sunt supraestimate tsenu- 10-15%. Negociere în termen de motiv.

10. Tulburare în apartament.

Dacă vinzi un apartament și se pregătește să se miște, să ia timp pentru a aduce casa în ordine. Chiar și o astfel de fleac ca ferestrele strălucitoare, poate avea o influență decisivă asupra potențialilor cumpărători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *