Un alt model optimal de dimensiuni mari este rochia A-line

a cărui sarcină principală este accentul pe zona decolteului. Datorită tăierii lor, aceste rochii sunt capabile să ascundă zonele problematice din abdomen și coapse. Rochiile cu o talie exagerată sunt cel mai bine pentru a alege lungimea maxi sau midi, dar de la opțiuni scurte la proprietarii de cifra completă este mai bine să renunțe. În primăvară, merită să cumpărați rochii cu o talie exagerată, cu un manșon în trei sferturi.

În mod deosebit impresionante sunt rochii precum modele de seară. Femeile cu forme de formă de pară de figurină în formă de pară ar trebui să acorde atenție unei astfel de cusaturi, deoarece nu doar ascund completitudinea, dar echilibrează armonios partea inferioară și grațioasă. Pentru primăvara devreme, merită să cumpărați rochii de dimensiuni mari din țesături mai dense, dar mai aproape de vară, cea mai bună soluție vor fi siluetele de linie A realizate din mătase sau sifon care curge.

În ceea ce privește clasicul veșnic – o rochie neagră, atunci această opțiune va arăta, de asemenea, bine pe doamnelor pline. Desigur, o mică rochie neagră plină are propriile caracteristici, dar nu-și pierde sofisticarea. Cele mai bune modele sunt rochiile drepte, de lungime medie, fără accente inutile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *